Bemutatkozás

isologo2004 óta működik a cukrászati vállalkozásunk, a Tortafaló Kft.  Nagy tapasztalattal rendelkezünk különleges étrendeket kiszolgáló, fogyókúrás és hagyományos termékek: torták, sütemények, desszertek, aprósütemények fejlesztésésben, gyártásában. Cégünk 2012 óta ISO 22000:2005 minőségirányítási rendszer tanusítással rendelkezik.
Cégünk legújabb fejlesztése a paleo_bites_logo paleo termékcsalád. Kizárólag minőségi hozzávalókból, paleo étrend szerint készített kézműves termékek.

paleo_bites_logo termékcsaládot azoknak ajánlunk, akiknek fontos, hogy egészséges, magas beltartalmú élelmet fogyasszanak. Akik a jelenlegi „éléskamrák“ kínálatából nem a cukrozott, nem a gabona- és tehénejtartalmú, nem a tartósított és nem a hidrolgenizált növényi zsírtartalmú termékeket szeretnék választani. Termékeink állaga, íze és egyéb érzékszervi tulajdonságai teljesen hasonlóak, sokszor kitűnőbbek a hagyományos termékeknél.

Ezek a termékek olyan alapanyagokból készülnek, amik hozzájárulnak szervezetünk egészséges működéséhez: mindennapi vitaminok, antioxidánsok, ásványi anyagok található bennük, és megfelelő mennyiségű energiát is biztosítanak.